کد خبر: 4321879
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم قرآنی قم برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان، سه‌شنبه، ۱۸ آذرماه در سالن اجتماعات دانشکده علوم قرآنی قم برگزار شد.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم قرآنی قمبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم قرآنی قم، مراسم گرامیداشت روز دانشجو، سه‌شنبه ۱۸ آذرماه، در سالن اجتماعات دانشکده علوم قرآنی قم و در فضایی آکنده از صمیمیت، معنویت و گفت‌و‌گو برگزار شد.

این آیین که با حضور جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان همراه بود، بر تلفیق علم‌آموزی با ارزش‌های دینی و اخلاقی و نیز توجه به دغدغه‌های جامعه دانشجویی تأکید داشت.

مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط قاری خردسال، علی گلستانی، آغاز شد و حال و هوایی روحانی به محفل بخشید.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین رحمان عشریه، رئیس دانشکده علوم قرآنی قم ضمن عرض تبریک به همه دانشجویان بیان کرد: دانشجویان نقش بی‌بدیلی به‌عنوان آینده‌سازان جامعه اسلامی و حاملان قرآن کریم دارند و لازم است بین تحصیل علم و تهذیب نفس پیوند عمیقی برقرار کنند.

یکی از بخش‌های مهم و تأثیرگذار این مراسم، بیان دغدغه‌ها، پیشنهاد‌ها و مسائل دانشجویان توسط نمایندگان آنان بود. در این بخش که فضایی تعاملی و صمیمانه ایجاد کرد، نمایندگان دانشجویان به طرح موضوعاتی در حوزه‌های امکانات آموزشی و پژوهشی، خدمات رفاهی، برنامه‌های فرهنگی و مسائل صنفی پرداختند.

حجت‌الاسلام عشریه به بخشی از این مسائل پاسخ دادند و برای سایر موارد که نیازمند بررسی و پیگیری بیشتر بود، قول مساعدت و تشکیل جلسات تخصصی با مسئولان ذی‌ربط را دادند و بر عزم مدیریت دانشکده برای رفع موانع و بهبود مستمر کیفیت زندگی و تحصیل دانشجویان تأکید کرد.

مولودی‌خوانی به‌مناسبت فرارسیدن میلاد پربرکت حضرت فاطمه زهرا(س) توسط محمود ابرنجین، مداح اهل‌ بیت(ع) شور و عطر خاصی به فضا بخشید. پخش کلیپ طنز دانشجویی که با استقبال و لبخند حاضران همراه شد.

همچنین، مسابقه‌ای حضوری با محتوای وقایع تاریخی روز دانشجو، با مشارکت فعال دانشجویان برگزار شد.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha