کد خبر: 4315230
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸

آمادگی همکاری آموزش و پرورش در مسابقات معارفی

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ضمن تأکید بر اینکه «تربیت و توسعه فرهنگ قرآنی» اولین مأموریت نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود، آمادگی این اداره کل برای مشارکت حداکثری در مسابقات معارفی اوقاف را اعلام کرد.

آمادگی همکاری آموزش و پرورش در مسابقات معارفیبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، محمد جواد محمدی سعید، مدیرکل آموزش و پرورش قم در نشست ستاد عالی مسابقات معارف قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه که ظهر امروز در استانداری قم برگزار شد ضمن عرض سلام و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س)، به کسب موفقیت‌های اخیر دانش‌آموزان قمی در عرصه ملی اشاره و ابراز کرد: در آخرین رویداد قرآنی که در سطح ملی اتفاق افتاد، دانش‌آموزان قمی موفق به کسب ۹ مدال طلا و سه مدال نقره شدند که این موفقیت را به استاندار محترم و همه عزیزان در حوزه فرهنگ و توسعه قرآن تبریک عرض می‌کنم.
 
وی مهم‌ترین رسالت دستگاه تحت امر خود را ترویج معارف دینی دانست و افزود: این موضوع، هم ابلاغی است و هم بر اساس آموزه‌های دینی و قرآنی و روایات، به‌عنوان اولین مأموریت برای ما در نظام تعلیم و تربیت تعریف شده است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم آمادگی مجموعه آموزش و پرورش استان را برای همکاری مؤثر با سازمان اوقاف اعلام و بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در سطح دارالقرآن‌های آموزش و پرورش تاکید کرد.
انتهای پیام
captcha