کد خبر: 4306772
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۳

راهیابی ۱۹ قمی به مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن

۱۰ نفر از آقایان و ۹ نفر از بانوان قمی، به مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن کریم در رشته‌های آوایی راه یافتند.

راهیابی ۱۹ نفر قمی به مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآنبه گزارش ایکنا از قم، راه‌یافتگان به مرحله نهایی رشته‌های آوایی چهل و هشتیم دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش آقایان و خانم‌ها مشخص شدند.

بر این اساس و از بین ۱۳۸ نفر برگزیده در بخش آقایان، ۹ نفر به همراه یک گروه همخوانی به بخش نهایی راه یافتند.

اسامی برگزیدگان

مهدی اکبری و روح الله آقایی در رشته ترتیل، حمدیرضا صافی، حسین کریمی و سجاد وفایی در رشته حفظ ۲۰ جزء، علیرضا براتی در رشته حفظ کل زیر ۱۸ سال، شهاب امانت‌چی در رشته دعاخوانی، احمدرضا زیدانی و اسحاق عبداللهی در رشته قرائت تحقیق بالای ۱۸ سال و گروه بقیة الله (روح الله شفیعی لو، مهدی فروغی، سید حامد مهدی‌زاده، محمد مهدی سعی و محمد جواد قیاسی) در رشته همسرایی و همخوانی قرآن کریم.

همچنین در بخش خانم‌ها و از بین ۹۱ برگزیده، ۹ نفر از استان قم هستند؛ به این ترتیب فاطمه پیروی سنگری و فاطمه دلیری در رشته ترتیل، زهره خلیلی و زینب دلیری در رشته حفظ ۲۰ جزء، زینب امین‌پور، هاجر مهر علیان کورتانی و فاطمه جعفری در رشته حفظ کل زیر ۱۸ سال، فائزه دمقی در رشته دعاخوانی، و نسیبه کرمی پارسا در رشته قرائت تحقیق زیر ۱۸ سال، در مرحله نهایی مسابقات آوایی به رقابت با نمایندگان دیگر استان‌ها می‌پردازند.

یادآور می‌شود، مرحله نهایی این مسابقات به میزبانی استان کردستان و شهر سنندج برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha