کد خبر: 4305065
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰

آغاز ثبت نام دومین دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم در دانشگاه قم

گروه فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه بین‌المللی قم با همکاری مؤسسه قرآنی نسیم ثقلین قم دومین دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم را برگزار می‌کند.

پوستر برگزاری دومین دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم در دانشگاه قمبه گزارش ایکنا از قم، گروه فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه بین‌المللی قم با همکاری مؤسسه قرآنی نسیم ثقلین قم دومین دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم را برگزار می‌کند.

در این دوره آموزشی که ویژه تدریس در مقطع نوجوان و بزرگسال برای برادران و خواهران است، موضوعاتی ازجمله یادگیری چرایی حفظ، اصول و روش‌های حفظ، شیوه تدریس، شیوه‌های انگیزه‌سازی، فنون تدریس مجازی، اصول مشاوره‌دهی به حافظان، بیان مهارت‌های مرتبط و کارگاه عملی کلاس‌داری حفظ مطرح خواهد شد.

این دوره با حضور اساتید مجرب قرآنی مانند سیدعباس مهندسی، محمدمهدی بحرالعلوم، محمدصادق صاحب هنر، محمدرضا احمدی، مرتضی ابراهیمی و حاجی حیدری همراه است. دریافت گواهی معتبر پایان دوره از دانشگاه بین‌المللی قم از مزایای شرکت در این دوره به‌شمار می‌رود.

تسلط بر تجوید سطح ۱ و حفظ حداقل ۵ جزء از قرآن کریم (آزمون حفظ پس از اتمام دوره) پیش نیاز شرکت در این دوره‌ای است که به‌صورت ۵۰ جلسه آموزشی و کاملاً غیر حضوری (ترکیبی از کلاس‌های آنلاین، آفلاین و کارگاه عملی تدریس) برگزار می‌شود. شهریه این دوره ۸۹۰ هزار تومان است.

دومین دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم از نیمه اول مهرماه و روز‌های زوج از ساعت ۱۵ تا ۱۷ برگزار می‌شود و تمامی جلسات آنلاین ضبط خواهد شد.

مهلت ثبت نام در این دوره تا پایان شهریورماه است و علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی @NasimeThaqaleyn_admin و کانال اطلاع‌رسانی موسسه نسیم ثقلین قم به نشانی  https://eitaa.com/joinchat/۱۶۲۵۹۴۸۱۶۰Cc۵۹eb۷۰c۳a در پیام‌رسان ایتا مراجعه کنند. 

انتهای پیام
captcha