به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان استان قم، حامد مغروری، طراح و گرافیست از استان اصفهان در گفتوگویی بیان کرد: برگزاری نکوداشتهای مفاخر و اساتید هرعرصه یکی از شایستهترین اتفاقاتی است که میتواند در زمان حیات اساتید رقم بخورد، زیرا برخی از نکوداشتها و گرامیداشتها پس از پایان حیات آنان رقم میخورد.
وی افزود: زحماتی که استاد نجابتی در طی سالهای متمادی در عرصه اسلام و هنرهای دینی داشتند، قابل وصف نیست و برگزاری نکوداشت برای ایشان میتواند گامی در راستای قدردانی از سالها تلاش و مجاهدات خالصانه ایشان باشد.
مغروری اظهار کرد: استاد نجابتی حکم پدر را برای همه هنرمندان دارند، ایشان در زندگی شخصی و هنری همه هنرمندان تأثیرگذار بوده و هستند و در همه زمینههای هنری و نیز ویژه درباره موضوعات اخلاقی مشاور خوبی برای ما هستند.
وی با بیان اینکه استاد نجابتی در تربیت هنرمندان شایسته سرآمد است، گفت: یکی از گامهای مؤثر استاد نجابتی، تربیت شبکهای از طراحان و هنرمندان اصیل و فاخر که آثار ماندگار و ارزشی تولید میکنند، است، این شبکه مانند یک مکتب درحال گسترش است ومیتوان گفت مکتب نجابتی را رقم زده است.
مغروری با بیان اینکه استاد نجابتی درس اخلاق و هنر را در کنار یکدیگر آموزش دادند، اظهار کرد: جدیت در مباحث تخصصی، خضوع در منش، رفتار و نگرش استفاده از هنر بهعنوان هنر ماندگار، مهمترین درس فلسفه و مکتب هنری استاد نجابتی بهشمار میرود.
وی تصریح کرد: استاد نجابتی آثار فاخر و هنرمندانه را به گونهای ارائه میدهد که ماندگار شوند و هیچوقت طراوت و تازگی خود را از دست نخواهند داد؛ یکی از دغذغههای ایشان، ورود هنر در عرصههای کاربردی زندگی اسلامی است.
مغروری بیان کرد: منظور از ورود هنر به عرصههای کاربردی آن است که هنرمندان بتوانند از ابزار هنر در متن زندگی خود بهرهمند شوندو به هنر صرفاً نگاه آرتیستی نداشته باشند.
انتهای پیام