کد خبر: 4282563
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۸

مراسم رونمایی از پوستر رویداد ملی نوآوری اجتماعی «نوآفرین» در قم برگزار شد

مراسم رونمایی از پوستر رویداد ملی نوآوری اجتماعی «نوآفرین» امروز ۲۴ اردیبهشت‌ماه در قم برگزار شد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی دانشگاه قم، مراسم رونمایی از پوستر رویداد ملی نوآوری اجتماعی «نوآفرین» امروز ۲۴ اردیبهشت‌ماه در قم برگزار شد.

این مراسم با حضور مشاور استاندار قم در امور ایثارگران، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیر مرکز نوآوری و خانه خلاق اشراق، دبیر ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه قم و نمایندگان دستگاه‌های مشارکت‌کننده برگزار شد.

حجت‌الاسلام حسینی، مشاور استاندار قم در امور ایثارگران، با تأکید بر اهمیت نوآوری اجتماعی در جامعه گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان قم در علوم انسانی، توجه به نوآوری اجتماعی یکی از نیازهای اساسی است.

 حجت‌الاسلام محمد قطبی، مدیر مرکز نوآوری و خانه خلاق اشراق نیز در این جلسه اظهار کرد: این رویداد اجتماعی به ابتکار بنیاد شهید و امور ایثارگران شکل گرفته و از ابتدای سال آغاز شده است و رونمایی از پوستر این رویداد و راه‌اندازی وب‌سایت کاریزنگار گامی مهم در اطلاع‌رسانی و ثبت ایده‌های شرکت‌کنندگان از سراسر کشور است.

در ادامه، مسعود علیزاده، دبیر ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه قم، بر اهمیت چالش و تبیین مسئله در فرآیند نوآوری تأکید کرد و گفت: ایده‌پردازان باید با طرح صحیح و علمی یک مسئله، زمینه‌ساز خلق نوآوری شوند. همچنین حمایت از شرکت‌کنندگان، یکی از چالش‌های اصلی است. برخی افراد به دلیل تجربیات ناموفق گذشته، انگیزه کمتری برای ارائه ایده‌های خود دارند، بنابراین جذب حمایت و منابع امری ضروری است.

انتهای پیام
captcha