کد خبر: 4281223
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۹
در حرم بانوی کرامت شاهد بودیم

حضور ۲ هزار دختر در اردوی «یک روز خوب و یک حس خوب»

واحد دختران نوجوان آستان مقدس حضرت معصومه(س) همزمان با دهه کرامت پذیرای دو هزار دانش‌آموز متوسطه اول و دوم از مدارس سراسر کشور در اردوی «یک روز خوب و یک حس خوب» بود.

به گزارش ایکنا از قم به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، اداره فرهنگی خواهران آستان مقدس بانوی کرامت در واحد دختران نوجوان پذیرای اردوی‌های دانش‌آموزی «یک روز خوب و یک حس خوب» از استان‌های مختلف است.

همزمان با ایام پرخیر و برکت دهه کرامت واحد دختران نوجوان، پذیرای حدود ۱۵ اردوی یک روز خوب و یک حس خوب از مدارس قم و سایر استان‌ها با حدود دو هزار نفر مخاطب نوجوان بود و همچنین در اجرای سه برنامه با دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی مختلف همکاری داشته است.

یادآور می‌شود، مدارس در تمام ایام سال می‌توانند در طرح اردویی یک روز خوب و یک حس خوب شرکت کنند.

مدیران مدارس سراسر کشور برای ثبت‌نام در این طرح می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی «آستان مهر» در سربرگ «رواق نوجوان» قسمت اردوی یک روز خوب یک حس خوب نام‌نویسی کنند.

اردوهای یک روز خوب یک حس خوب ویژه دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم با پذیرش حداقل ۴۰ و حداکثر ۶۰ نفر است.

اجرای برنامه معرفتی با محوریت شخصیت و جایگاه حضرت معصومه(س)، غبارروبی ضریح مطهر در شبستان حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، اجرای مسابقه معارفی و پذیرایی، بخش‌هایی از این اردو است.

انتهای پیام
captcha