کد خبر: 4277714
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۵
محمدعلی مجاهدی:

سیاست‌گذاری فرهنگی در قم نیازمند بازنگری جدی است

پدر شعر آیینی کشور گفت: بسیاری از هنرمندان قمی به‌دلیل کمبود زیرساخت‌ها، امکان بروز و شکوفایی استعدادهای خود را ندارند؛ موضوعی که نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی استان است.

محمدعلی مجاهدی، پدر شعر آیینیبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، محمدعلی مجاهدی، پدر شعر آیینی کشور در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم که با حضور جمعی از فعالان فرهنگی، هنری و رسانه‌ای روز گذشته، اول اردیبهشت‌ماه در تالار شهید آوینی برگزار شد، به تشریح ظرفیت‌های فرهنگی استان قم پرداخت و اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ انجمن فرهنگی و هنری فعال به‌صورت مستقیم با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم همکاری دارند.

وی با بیان اینکه تراکم ظرفیت‌های هنری در قم در مقایسه با سایر استان‌ها بی‌نظیر است، تصریح کرد: با وجود این توانمندی کم‌نظیر، بسیاری از هنرمندان قمی به‌دلیل کمبود زیرساخت‌ها، امکان بروز و شکوفایی استعدادهای خود را ندارند؛ موضوعی که نیازمند بازنگری جدی در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی استان است.

مجاهدی با اشاره به جایگاه ویژه و منحصر به‌فرد شهر قم در حوزه دین و فرهنگ تأکید کرد: ضروری است که امکانات، اعتبارات و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی در شأن این جایگاه مقدس و اثرگذار تنظیم شود.

پدر شعر آیینی کشور در ادامه با اشاره به فعالیت چشمگیر قم در حوزه نشر بیان کرد: سالانه بیش از ۱۰ هزار عنوان کتاب در این شهر مجوز چاپ دریافت می‌کنند که این رقم به‌طور میانگین معادل چاپ ۳۳ عنوان کتاب در هر روز است؛ آماری که نشان‌دهنده مسئولیت سنگین اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در حوزه نشر است.

وی گفت: استان قم در حوزه صدور مجوز کتاب‌های دینی، رتبه اول کشور و در مجموع حوزه نشر، رتبه دوم را به خود اختصاص داده که این موفقیت حاصل تلاش مجموعه‌های فرهنگی و ناشران متعهد این استان است.

انتهای پیام
captcha