به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی معاونت فضای مجازی هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، فراخوان تولید فیلم کوتاه ویژه طلاب از سوی دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم دینی اشراق با همکاری باشگاه فیلم اشراق منتشر شد.
در راستای ارتقای سطح فیلمهایی با محتوای مذهبی و کمک به طلاب فیلمساز زمینه این همکاری در دبیرخانه دائمی جشنواره فیلم دینی اشراق فراهم شده است.
این طرحها باید در موضوعات «سواد مصرف کالاهای فرهنگی»، «نقش روحانیت در جامعه»، «حل اختلافات خانوادگی و طلاق»، «عدالتمحوری در جمهوری اسلامی»، «مرجعیت قرآن کریم در فرهنگ عمومی»، «گسترش فرهنگ صداقت در جامعه ایران»، «مقابله با نفوذ فکری، فرهنگی و رسانهای جریانها و فرق انحرافی» و «مبانی و معیارهای اسلامی در نظام آموزش و پرورش» باشد.
آثار رسیده به این فراخوان در مرحله اول مورد مطالعه و بازبینی فیلمنامه از منظر تکنیکی و محتوایی توسط گروهی از متخصصان قرار خواهد گرفت و فیلمنامههایی چند برابر تعداد نهایی به انتخاب خواهند رسید. سپس از فیلمسازان مرحله اول دعوت بهعمل آمده و پیچینگ در خصوص آن فیلمنامه برگزار خواهد شد.
همراهی و منتوری نویسنده فیلمنامه برای بازنویسی و اصلاحات موردنظر، همراهی و راهنمایی کارگردان در انتخاب لوکیشن و عوامل، همراهی و راهنمایی کارگردان در طراحی دکوپاژ و کارهای پیشتولید، همراهی کارگردان در هنگام تولید در صحنه فیلمبرداری و کمک به فرآیند پس تولید از جمله خدماتی است که به فیلمهای انتخاب شده در این فراخوان اختصاص خواهد یافت.
انتهای پیام