به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، سیدمحمد موسیکاظمی، مسئول مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت طی سخنانی از تلاش بیش از ۶۰ خادم برای بسته.بندی و توزیع غذای گرم در وعده افطاری حرم مطهر خبر داد.
وی با بیان اینکه ۲۰ خادم در امر پخت و پز غذای حضرتی خدمترسانی میکنند، افزود: ۴۰ خادم نیز مسئولیت بسته بندی و توزیع غذای گرم در میان زائران را بر عهده دارند که هر روز از ساعت ۳ عصر تا بعد از افطار مشغول به فعالیت هستند.
مسئول مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت گفت: هر روز بین ۵ تا ۶ هزار فیش غذای حضرتی در میان خادمان و زائران توزیع می شود و در طول ماه مبارک رمضان نیز ۱۰ روز بین ۱۰ تا ۱۵ هزار پرس غذای گرم پخته و بین زائران حاضر در حرم مطهر و صحن ها بدون فیش توزیع میشود.
وی ادامه داد: همچنین روزانه بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ پرس غذا نیز در وعده سحری پخته و توزیع میشود .
موسی کاظمی ابراز کرد: این آمار به غیر از آمار افطاری ساده است که هر روز بیش از ۱۰ هزار عدد در میان زائران حرم مطهر به صورت عمومی توزیع میشود و بیش از ۲۵۰ خادم برای تهیه، بستهبندی و توزیع آن خدمترسانی دارند.
انتهای پیام