کد خبر: 4267965
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۲
حجت‌الاسلام خاموشی:

سازمان اوقاف نگاه ابزاری به مبلغان اعزامی ندارد

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، مبلغان را فرماندهان میدان تبلیغ دانست و گفت: سازمان اوقاف نگاه ابزاری به مبلغان اعزامی و بومی ندارد بلکه آنها را فرماندهان خود در میدان می‌بیند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی در نشست صمیمی با سرگروه‌ها، معاونین و دبیران کارگروه‌های تبلیغی سراسر کشور که امروز ۵ اسفندماه در قم برگزار شد، اظهار کرد: روند اعزام مبلغ در سال‌های اخیر و به خاطر محدودیت‌های دوره شیوع کرونا کاهش یافته بود البته این مساله در حال جبران است و اعزام مبلغان بومی افزایش چشمگیری داشته است.

وی افزود: سازمان اوقاف صرفا می‌تواند مبلغان خود را به بقاع متبرکه اعزام کند و اصولا رقابت با سایر نهادهای تبلیغی موضوعیت ندارد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه و تسریع در حرکت نرم‌افزاری جبهه انقلاب ابراز کرد: باید با تکیه بر ظرفیت‌های بقاع متبرک، حضوری جدی، تاثیرگذار و جریان‌ساز در فضای مجازی داشته باشیم.

وی افزود: برای حضور در مدارس هم نباید منتظر تفاهم‌نامه در سطوح عالی ماند، بلکه می‌توان سلسله نشست‌هایی با مدیران و اولیای مدارس برگزار کرده و این مساله را از طریق تعامل پیش برد.

خاموشی، لزوم کار بر روی نسل کودک و نوجوان را مورد توجه قرار داد و گفت: بهره‌گیری از رسانه‌هایی همچون سرود، می‌تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد همچنین توجه به برنامه‌هایی مثل اعتکاف دانش‌آموزی در بقاع متبرک که با استقبال گسترده‌ای هم مواجه شده، باید در اولویت قرار بگیرد.

رشد ۱۷ برابری مبلغان بومی بقاع متبرک طی ۱۰ سال گذشته

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا عادل ، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در این نشست گفت: تعداد مبلغان بومی در بقاع متبرک سراسر کشور طی ۱۰ سال گذشته ۱۷ برابر شده است.

وی اظهار کرد: محدودیت‌های اجتماعی دوران شیوع کرونا سبب شد اعزام مبلغ به بقاع متبرک روندی کاهشی داشته باشد ولی بعد از آن دوباره این روند صعودی شده است.

عادل افزود: در سال ۱۳۹۳، چهار هزار و ۷۶۵ نفر مبلغ از قم به سراسر کشور اعزام شدند که این تعداد در سال جاری سه هزار و ۹۰۰ نفر بوده است.

وی گفت: در عین حال تعداد مبلغان بومی بقاع متبرک در سال ۱۳۹۳، ۳۷۶ نفر بود که این تعداد در سال جاری به ۶ هزار و ۳۶۴ نفر رسیده و رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.

عادل یادآور شد: معاونت تبلیغ از سه سال قبل به بحث تبلیغ و اعزام مبلغ ورود کرده و در این مدت اقدام‌های چشمگیری به انجام رسیده است.

انتهای پیام
captcha