کد خبر: 4220377
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
با اهدای جهیزیه به زوج‌های جوان؛

جشن «هلهله فرشته‌ها» در قم برگزار می‌شود

شانزدهمین جشن «هلهله فرشته‌ها» همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در قم برگزار می‌شود.

جشن «هلهله فرشته‌ها»به گزارش ایکنا از قم، به نقل از هیئت یا زهرا(س) علی امیدواریان، دبیر جشنواره هلهله فرشته‌ها گفت: شانزدهمین جشن «هلهله فرشته‌ها» همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) به همت هیئت یازهرا(س) در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین قاسمیان و عزیزی کارشناسان حاضر در این برنامه هستند که به سخنرانی می‌پردازند و مصطفی راغب مدح اهل بیت(ع)و وحید شکری نیز به مدیحه‌سرایی می‌پردازند؛ سید حمید رضا برقعی از شاعران آیینی کشور نیز شعرخوانی خواهد کرد.

وی ادامه داد: سیدجواد هاشمی مجری این برنامه خواهد بود و احمد حاج ابوالقاسمی از قاریان بین‌المللی کشور نیز قاری این مراسم است؛ نماهنگ روز عشق توسط مرتضی بهاری نیز در این مراسم رونمایی و اجرا خواهد شد.

امیدواریان گفت: جشن پایتخت آسمان نیز روز یکشنبه هفته جاری از ساعت ۱۶ در مجتمع امام خمینی(ره) ویژه بانوان برگزار می‌شود که در این مراسم خانم‌ها هدایای خود برای تهیه جهیزیه نوعروسان نیازمندان اهدا می‌کنند.

دبیر جشنواره هلهله فرشته‌ها گفت: هلهله فرشته‌ها امروز به یک جشنواره ملی تبدیل شده و در ۱۸ استان کشور شاهد برپایی این مراسم هستیم.

امیدواریان افزود: این مراسم روز شنبه ۱۹ خردادماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در مجتمع امام خمینی(ره) گلزار شهدای علی بن‌جعفر(ع) قم برگزار خواهد شد؛ هر ساله در حدود ۳۰ هزار نفر از در این مراسم شرکت می‌کنند.

امیدواریان ابراز کرد: تهیه و توزیع ۱۱۰ جهیزیه به نوعروسان نیازمند در استان قم، ارائه آموزش‌های تخصصی و کاربردی در حوزه ازدواج، مشاوره‌های رایگان حوزه ازدواج با همت و مشارکت خیرین از جمله برنامه‌های هر ساله هفته ازدواج از سوی جشنواره هلهله فرشته‌ها است که در این مراسم به صورت نمادین جهیزیه‌ها به زوج‌های جوان اهدا خواهد شد.

انتهای پیام
captcha