کد خبر: 4298979
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین راجی:

تله جمعیتی یک مسئله نگران‌کننده است

سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه کاهش نسل برای کشور خسارت جبران‌ناپذیری را به‌دنبال دارد، گفت: کشوری که جمعیت جوان نداشته باشد، هیچ امنیت و اقتصادی نخواهد داشت و تله جمعیتی یک مسئله نگران‌کننده است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمحمدحسین راجی، استاد حوزه علمیه قمبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمحمدحسین راجی، استاد حوزه علمیه قم، شامگاه 17 مردادماه در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: جهاد ابعاد مختلفی دارد و دربرگیرنده انواع جهاد همچون جهاد نظامی، سیاسی، تبلیغی، فرهنگی، علمی، سیاسی و اجتماعی است و یکی از مهمترین ابعاد این جهادها، که شامل همه ما است، جهاد خانوادگی است و این جهاد مخصوص زوجین نیست بلکه تک تک اعضای خانواده را شامل می‌شود.

وی افزود: اصل بر خانواده است و تمام انسان‌ها در قالب خانواده تعریف می‌شوند و هر یک از اعضا یک وظیفه‌ای دارند و بسیاری از این وظایف جهاد محسوب می‌شود.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه مهمترین مسئله جهاد خانوادگی برای والدین است که جهاد فرزندآوری است و این جهاد در حقیقت تلاشی در برابر هجمه‌های دشمن است، تأکید کرد: دشمن برای اینکه جمعیت جوان کشور از بین برود برنامه‌های عمیق و دقیقی دارد و تهدید نسل ایران در دوران قبل از انقلاب پایه‌گذاری شده تا بتوانند جمعیت ایران را کاهش دهند.

راجی با بیان اینکه کاهش نسل برای کشور خسارت جبران‌ناپذیری را به‌دنبال دارد، یادآور شد: کسانی که به‌دنبال راحت‌طلبی هستند به یک فرزند و یا نهایتاً به دو فرزند اکتفا می‌کنند و گاهی به جای فرزندآوری اقدام به نگهداری حیوانات خانگی می‌کنند و این مسئله بستگی به جهان‌بینی انسان دارد، چراکه روایات متعددی در خصوص فرزندآوری وارد شده است.

وی با بیان اینکه بعضی از خانواده‌ها زیر خط بقا در حال حرکت هستند و هیچ اقدامی به فرزندآوری نمی‌کنند، افزود: کشوری که جمعیت جوان نداشته باشد، هیچ امنیت و اقتصادی نخواهد داشت و تله جمعیتی یک مسئله نگران‌کننده است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه دین اسلام سفارش زیادی به فرزندآوری کرده و فرزندان را مایه برکت دانسته است، تأکید کرد: گاهی عده‌ای به بهانه مسائل معیشتی از فرزندآوری فرار می‌کنند در حالی که روزی‌رسان خداوند است و باید به وعده‌های الهی باور داشته باشیم و توکل کنیم.

وی بانوان را مجاهدان اصلی جهاد فرزندآوری دانست و اظهار کرد: رسول گرامی اسلام(ص) می‌فرمایند که هر بانویی که باردار شود در سایه عنایت خداوند است و زمانی که درد زایمان آغاز شود خداوند برای هر درد زایمان ثواب آزادی یک عبد مؤمن را عطا می‌کند و در قبال هر بار شیر دادن نوری برای این زن ایجاد می‌کند که مایه تعجب انسان‌ها در قیامت است و زمانی که فرزندش را از شیر می‌گیرد خداوند تمام گناهان گذشته آن شخص را می‌بخشد.

راجی بیان کرد: تربیت فرزند بسیار مهم است و اکثر این تربیت‌ها در منزل شکل می‌گیرد و والدین باید نسبت به تربیت فرزند حساس باشند؛ عده‌ای به بهانه‌های مختلف اقدام به سقط جنین و کشتن فرزند خود می‌کنند که این کار بسیار مذموم است.

انتهای پیام
captcha