به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد، استاد حوزه علمیه قم، شامگاه ۲۴ تیرماه در سخنرانی محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) ما را بسیار دوست دارند، اظهار کرد: معصومین(ع) بهخاطر دستگیری بندگان خدا از عرش به زمین آمدهاند و این سختیها را تحمل کردهاند تا ما را از گمراهی نجات بدهند و اگر ما همین موضوع را درک کنیم محبت اهل بیت(ع) از دل ما بیرون نخواهد رفت.
وی با بیان اینکه گاهی اوقات خود ما هم نسبت به همنوع خود بیرحم هستیم، گفت: کالایی که تا یک ماه قبل ۱۰۰ تومان بود را امروز ۳۰۰ تومان میفروشیم بدون اینکه دلیلی داشته باشد؛ گاهی ممکن است بیرحمی، ظلم، رعایتنکردن حقوق و حتی ترک تقیه و افشای اسرار فرد یا جامعه انسان را گرفتار عقوبت الهی کند.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: در روایت آمده است که به اهل بهشت میگویند آیا حاضر هستید دوباره به دنیا برگردید و تمام امکانات دنیا را هم به شما بدهیم؟ میگویند به هیچوجه؛ به جز شهدا که میگویند کاش ۱۰ بار به دنیا برمیگشتم و در راه خدا شهید میشدم.
وی بیان کرد: شیعیان در زمان امام هفتم اشتباهاتی را مرتکب شدند که خدا به آنها غضب کرد و مستحق عقوبت شدند و بنا شد که بلایی به آنها برسد اما امام کاظم(ع) فرمودند: «من حاضر شدم آن عقوبت به من برسد، اما شیعیان گرفتار نشوند.»
فرحزاد با بیان اینکه ما همیشه خود را طلبکار همه میدانیم در حالی که بدهکار هستیم، گفت: همه میگوییم که نظام چه کاری برای ما انجام داده است در حالی که باید ببینیم ما چه کارهایی برای نظام کردهایم؟ ما معمولاً خود را از پدر، مادر، همسر، فرزند، همسایه، جامعه و همه اطرافیان طلبکار میدانیم در حالی که خودمان هیچ کاری برایشان انجام ندادهایم.
وی اظهار کرد: زید شحام که یک کاسب و از دوستان امام صادق(ع) بود؛ محضر امام رسید و حضرت فرمودند: «از گناهانت توبه کن و عبادت خالصانه داشته باش»؛ او به حضرت گفت: آیا من به مرگ نزدیک شدهام؟ حضرت فرمودند: «بله ولی فکر نکن که از ما جدا میشوی بلکه در قیامت هم به نزد ما خواهی آمد» و سپس فرمودند: «به خدا قسم ما امامها به شما از خودتان مهربانتریم.»
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه امام زمان(عج) ما را از خودمان بیشتر دوست دارد و به همین خاطر بر ما ولایت پیدا کرده است، گفت: امام حسین(ع) حاضر شد جانش را بدهد و فانی شود تا چراغ هدایت شود و عالم نجات پیدا کند.
انتهای پیام