کد خبر: 4292194
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری:

جنگ ۱۲ روزه امتحان اجتماعی الهی برای مردم ایران بود

استاد حوزه علمیه قم گفت: در جنگ اخیر یک امتحان اجتماعی برای مردم ایران اسلامی پیش آمد که با توکلی که مردم به خداوند داشتند نتیجه داد و توانستند در مقابل دشمنان ایستادگی کنند و از این امتحان سربلند بیرون آیند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدمهدی میرباقری، استاد حوزه علمیه قمبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی میرباقری، استاد حوزه علمیه قم در محفل عزاداری شب ششم محرم که شامگاه ۱۰ تیرماه در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار کرد: فراز‌های ابتدایی سوره فجر شامل قسم‌های پنج‌گانه‌ای است که ناظر به امکانات رسول خدا برای امت‌سازی و نتیجه آن صبح ظهور است و سپس در فراز‌های بعدی به سه قوم قدرتمند اشاره می‌شود که دچار عذاب الهی شدند.
 
وی افزود: وقتی طاغیان وارد صحرای قیامت می‌شوند متوجه اشتباه تمام محاسباتشان در دنیا شده و دیگر فرصتی ندارند و به عذابی دچار خواهند شد که قابل وصف نیست، چراکه فرصت‌ها را سوزانده‌اند.
 
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بیان کرد: بعضی از صحنه‌های قیامت در عصر ظهور روی می‌دهد چراکه طغیان‌گران و مستکبران فکر می‌کنند تمام قدرت در دستان آن‌هاست، اما زمانی که ظهور اتفاق می‌افتد متوجه می‌شوند محاسباتشان اشتباه بوده، اما فرصتی برای کسب ایمان نخواهند داشت و نابود خواهند شد.
 
وی تأکید کرد: خداوند وقتی فرعون را در دریا غرق کرد فرعون گفت ایمان آوردم ولی این ایمان آوردن فایده‌ای نداشت، چراکه زمان توبه گذشته بود و فرصت‌ها و مهلت‌های خداوند تمام شده بود؛ امتحانات الهی دارای مراتبی است و هر چقدر امتحانات سخت‌تر شود تقوا و توکل بیشتری برای پیروز شدن در میدان امتحان نیاز است.
 
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه کسی که در مسیر امتحانات هراس نداشته باشد و به خداوند اعتماد کند می‌تواند در مسیر امتحانات الهی پیروز شود، گفت: در جنگ اخیر یک امتحان اجتماعی برای مردم ایران اسلامی پیش آمد که با توکلی که مردم به خداوند داشتند نتیجه داد و توانستند در مقابل دشمنان ایستادگی کنند و از این امتحان سربلند بیرون آیند.
 
میرباقری تأکید کرد: در فراز‌های آخر سوره فجر سخن از نفس مطمئنه به میان می‌آید که منطبق با سیدالشهدا(ع) است و خداوند مردم را به مراجعه به نفس مطمئنه دعوت می‌کند که اشاره به مقام رضای حقیقی خداوند است که این بالاترین مرتبه الهی است.
 
وی بیان کرد: انسان وقتی از تعلقات دنیوی فارغ شود نور یقین در وجودش شعله‌ور خواهد شد و بعد از طی امتحانات الهی به مقام یقین و رضا خواهد رسید؛ مؤمنان وقتی در قیامت نتیجه صبوری در سختی‌ها و امتحانات را مشاهده کنند از خداوند راضی می‌شوند و عده‌ای هم در دنیا به مقام رضا می‌رسند.
 
استاد حوزه علمیه قم افزود: صاحبان نفس مطمئنه در همین دنیا به مقام رضا می‌رسند چون به مقام ذکر و حضور در محضر الهی نائل شده و مراحل یقین را در همین دنیا طی کرده‌اند و از سختی‌ها، مصائب و امتحانات الهی سربلند بیرون آمده‌اند؛ مستکبران فعلی عالم فسادی می‌کنند که غیر قابل وصف است و در مقابل نیز نفوس مطمئنه‌ای هستند که در برابر این طغیان‌گران ایستادگی خواهند کرد.
انتهای پیام
captcha