
به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)،
آیتالله سیدمحمد حسینیقزوینی، استاد حوزه علمیه قم در
محفل معارفی شام
عید مباهله در حرم مطهر بانوی کرامت ضمن محکوم کردن جنایات
رژیم صهیونیستی و حمایت و قدردانی از نیروهای مسلح کشور اظهار کرد: عنایت امام زمان(عج) بر روی کشور و شیعیان ایران بسیار زیاد است و بیانیههای مراجع قم و نجف نشاندهنده اهمیت ولایت فقیه است.
وی افزود: مردم ایران در این چند روز حماسه آفریدند و با تمام توان به میدان آمدند و با حضور باشکوه خود در نماز جمعه که یادآور روز قدس و ۲۲ بهمن و حتی باشکوهتر از این دو مناسبت بود حماسهساز شدند.
استاد حوزه علمیه در پاسخ به این سؤال که نجران کجاست و مسیحیان نجران چه کسانی هستند؟ گفت: نجران منطقهای در یمن و حد فاصل بین عربستان و یمن است و امروزه نیز به همین اسم است.
وی تأکید کرد: نصارای نجران در حقیقت از باقیمانده مومنانی بودند که از آنها به عنوان اصحاب اخدود در قرآن یاد شده است که حاکم ظالمی میخواست آنها را با آتش بسوزاند، اما خودش سوخت و نابود شد.
حسینی قزوینی یادآور شد: رسول خدا به نجرانیها نامهای ارسال کردند که باید ایمان بیاورند و این جماعت یک گروه ۳۰۰ نفره به مدینه فرستادند تا با رسول خدا به مناظره بپردازند تا ببینند این پیامبر همان پیامبری است که در کتب آسمانی به آن اشاره شده است یا خیر.
سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: مناظرات رسول خدا با بزرگان نجران به جایی نرسید و تصمیم بر مباهله گرفتند که همدیگر را نفرین کنند و عذاب خداوند بر کسی که حق نیست نازل شود.
وی افزود: طبق روایت زمان مباهله بین طلوع فجر و طلوع آفتاب در بیرون از مدینه تعیین شد و هیئت عالی نجران تصمیم گرفتند اگر رسول خدا(ص) با فرماندهان و نظامیان آمدند قطعا مباهله میکنیم، اما اگر با عزیزان خود آمدند، یقینا پیامبر الهی است و نباید مباهله نماییم.
حسینی قزوینی ادامه داد: رسول خدا با عزیزترین عزیزان خود وارد منطقه مباهله شدند؛ در حالی که حضرت علی(ع)، حضرت زهرا(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) همراه رسول خدا بودند که این زمان رهبر مسیحیان دست از مباهله برداشتند.
وی بیان کرد: در کتاب صحیح مسلم در منابع معتبر اهل سنت به صراحت در حدیث شماره ۲۴ این ماجرا نقل شده است که رسول اکرم(ص) برای مباهله دستان حضرت زهرا(س)، حضرت علی(ع)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را گرفتند و گفتند اینها اهل بیت(ع) من هستند.
حسینی قزوینی اظهار کرد: ماجرای مباهله به صورت متواتر و دقیق در کتب اهل سنت ذکر شده است که نشاندهنده اهمیت مسئله است؛ آیه مباهله در حقیقت دلالت بر امامت و ولایت حضرت علی(ع) دارد، چراکه رسول خدا از حضرت علی(ع) در این آیه به عنوان روح و جان خودشان تعبیر کردهاند.
حسینیقزوینی در پایان گفت: حضرت علی(ع) تمامی فضائل رسول خدا به غیر از نبوت را داشتند و عقل اقتضا میکند کسی جانشین رسول خدا باشد که چنین اوصاف و شایستگی را دارا باشد.
انتهای پیام