به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد قم، حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی قم در نشست صمیمی با اعضای معاونت آموزش و کارآفرینی با حضور معاونین پشتیانی و آموزش واحد که با هدف ایجاد فضای تعامل و همدلی، بررسی مشکلات و چالشها و ارائه توضیحات و تشریح سیاستهای سازمانی، امروز 11 اردیبهشتماه در مرکز آموزشهای تخصصی شماره یک معاونت آموزش و کارآفرینی جهادانشگاهی استان قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت علوم انسانی در استان قم، گفت: ظرفیتهای این حوزه محور اصلی فعالیتهای آموزشی و پژوهشی این نهاد است.
وی با اشاره به چالشهای علوم انسانی در کشور، بیان کرد: باید از هوش مصنوعی برای ارتقای این حوزه بهرهمند شویم و استفاده از فناوریهای نوین، فرصتی برای کاربردیتر شدن علوم انسانی، بهویژه در صنایع خلاق و فرهنگی، است.
رئیس جهاددانشگاهی قم، ضمن اشاره به تجربه برخی از واحدهای دیگر جهاددانشگاهی در توسعه هوش مصنوعی در حوزه پزشکی، تأکید کرد: اولویتهای هر منطقه باید متناسب با ظرفیتهای موجود تعیین شوند و قم، با تمرکز بر علوم انسانی، میتواند مسیر متفاوتی را دنبال کند و راهکارهای عملیاتی برای افزایش بهرهوری در این حوزه را تعریف کند.
وی با اشاره به مسائل کلان کشور، از جمله بحرانهای اقتصادی و انرژی، تصریح کرد: رویکردها در برنامههای آموزشی تغییر کند و برنامهریزی دقیق برای افزایش تنوع دورههای آموزشی و ارتقای مهارتهای تخصصی طراحی شود و حمایت از فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و افزایش سهم آموزش در درآمدهای جهاددانشگاهی در دستور کار قرار دارد.
حیاتی ضمن تقدیر از تلاشهای پرسنل و مدیران مجموعه، اظهار کرد: استراتژیهای جدید تدوین شود و سطح خدمات آموزشی ارتقا یابد و برای افزایش همکاریها و قراردادهای آموزشی در سال جاری برنامهریزی لازم انجام شود.
در ادامه این نشست، یاسر شریفی، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان قم با اشاره به اینکه حوزه علوم پزشکی بیشترین سهم درآمد را در میان سایر بخشهای آموزشی دارد، بیان کرد: امیدواریم سایر کارگروهها نیز به جایگاه مطلوب خود برسند؛ فناوری اطلاعات به عنوان دومین حوزه درآمدزا پس از علوم پزشکی است و رشتههای علوم انسانی و هنر در رتبههای بعدی قرار دارد.
شریفی با اشاره به افزوده شدن یک مرکز جدید به معاونت آموزش و کارآفرینی، تصریح کرد: تغییراتی در ساختار این معاونت اتفاق خواهد افتاد و این مرکز جدید با امکاناتی که به مجموعه معاونت آموزش اضافه کرده است، میتواند بهعنوان پلی میان آموزش، پژوهش و کارآفرینی در حوزه خانواده، ظرفیتهای جدیدی برای معاونت ایجاد کند و تأثیرات گستردهای بر سیاستهای اجتماعی و اقتصادی داشته باشد.
وی همچنین به برنامههای سال جاری اشاره کرد و گفت که کارگروههای روانشناسی و اشتغال از جمله برنامههای مهم در سال جاری خواهند بود و در همین راستا خواستار ایجاد هماهنگی بیشتر در اجرای کلاسها و پرهیز از اختلالات احتمالی شد.
وی در پایان سخنان خود از اهتمان هرچه بیشتر در برگزاری دورههای قراردادی در سال جدید خبر داد و ضمن ابراز رضایت از فعالیتهای انجامشده، بر ادامه مسیر توسعه و ارتقای سطح آموزش تأکید کرد.
انتهای پیام