کد خبر: 4323858
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸

رقابت ۱۵۸ بانوی قمی در مسابقات قرآن بسیج

سی‌ودومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در مرحله استانی ویژه بانوان جمعه ۲۸ آذرماه با حضور ۱۵۸ متسابق در قم برگزار شد و شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن کریم به رقابت پرداختند.

رقابت ۱۵۸ متسابق در مرحله استانی سی‌ودومین مسابقات قرآن و عترت بسیج قمبه گزارش ایکنا از قم، سی‌ودومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج در مرحله استانی ویژه بانوان جمعه ۲۸ آذرماه با حضور متسابقان قرآنی استان قم برگزار شد.

این رقابت‌های قرآنی که براساس برنامه اعلامی قرار بود از ساعت ۸ صبح آغاز شود، با تأخیری قابل توجه همراه بود و آغاز مسابقات به حدود ساعت ۹:۴۵ موکول شد. این تأخیر موجب شد روند برگزاری بخش‌های مختلف مسابقات با فشردگی بیشتری دنبال شود و مسابقات تا ساعات پایانی روز ادامه یابد.

شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف حفظ قرآن کریم، قرائت (تحقیق و ترتیل)، مفاهیم، بخش‌های گروهی و خانوادگی به رقابت پرداختند. در این میان، حضور پررنگ نوجوانان در رشته‌های حفظ و قرائت، زینت‌بخش این محفل قرآنی بود و جلوه‌ای امیدبخش از تداوم مسیر قرآنی در نسل جوان را به نمایش گذاشت.

این مرحله از مسابقات در دو سالن مجزا برگزار شد؛ یکی از سالن‌ها به رشته حفظ اختصاص داشت که داوری آن را فاطمه علی‌عسکری برعهده داشت. در سالن دیگر نیز خدیجه دیاری در بخش تجوید، نرگس گل‌محمدی در بخش صوت و لحن و زینب‌سادات حسینی در بخش وقف و ابتدا و مفاهیم، داوری این دوره از مسابقات را انجام دادند.

براساس ضوابط این دوره از مسابقات، در هر رشته یک نفر به مرحله استانی راه پیدا می‌کند. در همین راستا، از میان بیش از ۳۵۰ نفر راه‌یافته به مرحله استان، نزدیک به ۲۰۰ نفر مجوز حضور در این مرحله را کسب کردند که در نهایت ۱۵۸ نفر از متسابقان در روز برگزاری مسابقات حضور یافتند.

در کنار نقاط قوت برگزاری، برخی متسابقان به نکات اجرایی نیز اشاره داشتند؛ از جمله تأخیر در آغاز مسابقات که سبب طولانی شدن فرآیند رقابت‌ها و خستگی شرکت‌کنندگان شد. همچنین به گفته آنان، فضاسازی محیط برگزاری متناسب با شأن یک رویداد قرآنی نبود و انتظار می‌رفت با بهره‌گیری بیشتر از المان‌های قرآنی و جلوه‌های بصری مناسب، فضای معنوی مسابقات تقویت شود. با این حال، شرکت‌کنندگان ابراز امیدواری کردند که این موارد در دوره‌های آینده مورد توجه جدی‌تر برگزارکنندگان قرار گیرد.

یادآور می‌شود، سی‌ودومین مسابقات قرآن و عترت بسیج در مرحله استانی قم، ویژه آقایان پنجشنبه ۲۷ آذرماه در سالن همایش‌های امامزاده شاه سیدعلی(ع) برگزار شد. مسابقات بانوان نیز در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برپا شد.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
خبرنگار:
حانیه محمد نژاد
captcha