
به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، محفل شعر آیینی
فتح قریب به همت اداره فرهنگی خواهران حرم بانوی کرامت با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، شامگاه دوم تیرماه در رواق حضرت خدیجه(س)
آستان مقدس بانوی کرامت برگزار شد.
این محفل شعر با شعرخوانی معصومه شریف، فائزه امجدیان، فرزانه قربانی، سمیه خردمند، راضیه مظفری، متین پسندیده، فاطمه محرومی، مریم بسحاق و عاطفه جوشقانیان برگزار شد و بانوان شاعر اشعار خود را در وصف حماسهآفرینی رزمندگان سپاه اسلام، شهدا، بصیرت و غیرت مردمی و نزدیک بودن فتح قدس قرائت کردند.
همچنین زهرا فخر روحانی در این مراسم با اشاره به اشتباه محاسباتی دشمن آمریکایی و صهیونیستی، پیروزی جبهه حق و رزمندگان سپاه اسلام را به اذن الله و با معیت و همراهی خداوند حتمی اعلام کرد و گفت: دشمن سعی داشت مانند دوران جنگ با اعراب در یک حمله برقآسا تمام پدافندها و تجهیزات را نابود کند و تصور میکرد با شهادت فرماندهان برجسته ایران، کشور در یک شوک چند ماهه فرو خواهد رفت؛ حضرت آیتالله خامنهای(مدظلهالعالی) در کمترین زمان دستور جایگزینی فرماندهان را دادند و سپاه اسلام بیدرنگ برای حفاظت از تمامیت ارضی مردم و تنبیه متجاوز وارد میدان شد.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه دشمن هرگز شناخت درستی از ولایت نائب امام زمان(عج) نداشته و مانند صدام با تصور ضعف ایران خود را گرفتار تنبیه و انتقام سپاه اسلام کرده است، افزود: این نبرد تا پیروزی جبهه حق بر باطل ادامه دارد؛ باید مردم بابصیرت پشتیبان نظام ولایت فقیه باشند تا به مملکت آسیبی نرسد.
انتهای پیام