کد خبر: 4266042
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۸

محفل قرآنی امام‌زمانی‌ها در مسجد جمکران برگزار شد

محفل قرآنی امام زمانی‌ها در شب نیمه شعبان با حضور پرشور عاشقان امام زمان (عج) در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

محفل قرآنی امام‌زمانی‌ها در مسجد جمکرانبه گزارش ایکنا از قم، برنامه قرآنی محفل که جای خود را در میان مخاطبان باز کرده، در مناسبت‌های مختلف میهمان دوستداران خود در شهرها می‌شود که این بار در شب نیمه شعبان مهمان زائران مسجد مقدس جمکران شدند که با وجود سرمای شدید، حضور پرشور مردم و عشق به امام زمان(عج) نیز در این محفل حس می‌شد.

این برنامه با حضور اساتید به نام و مطرح قرآنی کشور شامگاه ۲۵ بهمن‌ماه در شب نیمه شعبان، در صحن اصلی مسجد مقدس جمکران به میان هواخواهان امام‌زمان(عج) و دوست‌داران قرآن کریم برگزار شد.

حامد سلطانی اجرای این برنامه را به عهده داشت و حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا قاسمیان، حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی و صالح مهدی‌زاده نوجوان قاری در محفل قرآنی امام زمانی‌ها حضور داشتند.

مدیحه‌سرایی مداحان اهل بیت(ع)، اجرای سرودهای مذهبی، شعرخوانی شاعران آئینی نیز از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

در ادامه، پرچم‌های «لبیک یا مهدی» در صحن مسجد به اهتزاز درآمد و سوره نصر توسط حامد شاکر نژاد جمعیت قرائت شد.

صلوات محفلی و مدیحه سرایی «همه جا بروم به بهانه تو» توسط حجت‌الاسلام قاسمیان از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

رونمایی از تولیدات هوش مصنوعی فصل سوم محفل برای اولین‌بار

حامد سلطانی از پخش فصل سوم محفل در ماه مبارک رمضان خبر داد.

و برای اولین‌بار آیتم تولید شده با تکنیک هوش مصنوعی که داستانی از اصحاب کهف بود و قرار است در فصل جدید به نمایش درآید در این جشن رونمایی شد.

مهدی صالح‌زاده قاری نوجوان و از مهمانان فصل دوم محفل که ویدئوی حضور او در فصل دوم مورد استقبال کاربران فضای مجازی قرار گرفت، به نقل خاطره‌ای از دعوت حسنین از او به کربلا پرداخت و این سفر را بهترین سفر خود دانست و سپس بخش‌هایی از سوره غافر را تلاوت کرد.

حماسه سرای سید حسن نصرالله در میان عاشقان امام زمان(عج)

علی العطار شاعر و حماسه سرای حزب الله لبنان نیز از دیگر مهمانان ویژه این محفل بود که اشعاری را در ستایش قدس و حزب الله و همچنین در بزرگداشت ایام میلاد شعبانیه و میلاد حضرت ولیعصر (عج) سرود.

انتهای پیام
captcha