کد خبر: 4256495
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۶

جمکران الگوی محوری برای دیگر مساجد است

دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه‌های علمیه گفت: جمکران یک الگوی محوری برای دیگر مساجد بوده و هدف این است که به عنوان یک مسجد شاخص معرفی شود.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی مسجد جمکران، حجت‌الاسلام محمدمهدی مسلمی‌فر در نشست هم‌اندیشی تخصصی الزامات و کاربست‌های هوش مصنوعی در مسجد که روز گذشته ۶ دی‌ماه در مسجد جمکران برگزار شد، اظهار کرد: نظام مساجد سه ضلع دارد که در وهله نخست زیر ساخت‌های آن است که باید فراهم شود.

 

دبیر ستاد راهبری مساجد حوزه‌های علمیه بیان کرد: ضلع دوم مسجد امام جماعت و سومین ضلع دیگر آن کارکردهای مسجد است.

وی ابراز کرد: مساجد را نمی‌توان به صورت سنتی اداره کرد ضمن اینکه خدمات آن باید به صورت هوشمند مدیریت شود.

مسلمی با بیان اینکه برای اتخاذ تصمیمات مساجد باید به سمت هوشمندسازی برویم، گفت: امروز باید ارتباط بین ۷۰ هزار مسجد کشور و مسجد جمکران تعریف شود و در صورت تحقق این امر خیرات و برکات بسیاری خواهد داشت.

مسلمی‌فر به مسجد جمکران به‌عنوان یک الگوی محوری برای دیگر مساجد اشاره کرد و گفت: هدف این است که ارتباطی میان این ۳۰ هزار مسجد و مسجد جمکران به‌عنوان یک مسجد شاخص تعریف کنیم.

انتهای پیام
captcha