کد خبر: 4255862
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹
در گفت‌گو با ایکنا مطرح شد؛

ارتقای عامل انگیزشی مسابقات قرآن

شرکت‌کننده چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری معارف قرآن کریم عامل انگیزشی برای شرکت در مسابقات را یکی از راه‌های جذب افراد به‌ویژه جوانان دانست و بیان کرد: بنظرم چون عامل انگیزشی سطح بالایی ندارد، مردم کمتر به سمت اینگونه مسابقات می‌روند.

عامل انگیزشی مسابقات قرآنی افزایش پیدا کندحسین محمودی‌آهنگری، شرکت‌کننده چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری معارف قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا از قم، ضمن معرفی خود گفت: از شهر تهران در مسابقات شرکت کردم و در ارتش جمهوری اسلامی ایران خدمت می‌کنم. امسال سومین سالی است که در مسابقات و در رشته تفسیر شرکت می‌کنم. سال ۱۳۹۲ رتبه دوم و سال ۱۳۹۶ رتبه چهارم را کسب کردم.

وی در بررسی سطح مسابقات، افزود: با توجه به اینکه تجربه خودم هم بیشتره شده، انصافاً سطح مسابقات بالا بوده و نحوه برگزاری آن، به‌طوری بود که بایستی کسانی که شرکت می‌کنند از ذهن بسیار قوی برخوردار باشند تا بتوانند مطالبی را که از آن‌ها سؤال می‌شود، ارائه دهند.

این شرکت کننده، با ابراز رضایت از هیئت داوران و نحوه داوری آن‌ها، گفت: داوران این دوره از مسابقات سطح بالایی دارند و خطایی در داوری ندارند که این نکته بسیار حائز اهمیت است‌. 

وی حضور تماشاگران را در سالن تاثیرگذار و شایان اهمیت دانست و گفت: من خودم با اینکه نفرات بیشتری به عنوان تماشاگر در سالن مسابقات حضور داشته باشند، موافق هستم. حیف است کسی در این فضا قرار نگیرد. برای کسانی که ارائه می‌کنند بهتر است نفراتی که به عنوان تماشاگر حضور دارند، بیشتر باشند تا متسابق بتواند خود را بیشتر و بهتر محک بزند‌.

آهنگری، عامل انگیزشی برای شرکت در مسابقات را یکی از راه‌های جذب افراد به‌ویژه جوانان دانست و بیان کرد: بنظرم چون عامل انگیزشی سطح بالایی ندارد، مردم کمتر به سمت اینگونه مسابقات می‌روند. چون گرفتاری‌های اقتصادی مردم بسیار است، کمتر رغبت می‌کنند تا به این سمت بیایند. درخواستی که دارم این است که مسئولان عامل انگیزشی را بهتر و بیشتر کنند. 

وی افزود: خداوند نیز بهشت را به عنوان عامل انگیزشی بشر قرار داده است که فکر می‌کنم اگر بهشت وجود نداشت، انسان بسیاری از کارهای نیک را انجام نمی‌داد. بنابراین از آنجایی که انسان یک موجود اجتماعی است، نیاز به عامل انگیزشی دارد.
 
این شرکت کننده تصریح کرد: ما کشوری هستیم که داعیه‌دار این هستیم پرچم اسلام و مقاومت را در دست داریم. بهتر است مردم را جذب به این راه کنیم. من کارشناسی ارشد بازاریابی نیز دارم و به این مسائل آشنا هستم. به عنوان مثال تبلیغاتی داریم که از دور هم مشخص است و انسان را به خود جذب می‌کند و مثل یک چراغ چشمک‌زن عمل می‌کند.

وی یادآور شد: بایستی عامل انگیزشی آنقدر زیاد شود که از دور مثل یک چراغ چشمک‌زن عمل کند و افرادی را به این راه بکشد. من عامل انگیزشی را در جایزه‌ای که به متسابقین اعطا می‌کنند، می‌بینم. افزایش جوایز عمومی هم در جذب متسابقین به مسابقه، تأثیرگذار است چون همه افراد که نمی‌توانند جزء ۵ نفری باشند که به مرحله نهایی راه پیدا می‌کنند لذا با این روش، کسانی را که پا به این عرصه گذاشتند نیز از دست نمی‌دهیم.

انتهای پیام
captcha