سارا گلی، شرکتکننده بخش معارفی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در رشته صحیفه سجادیه، در گفتوگو با ایکنا از قم، گفت: من با این دوره از مسابقات، از طریق اطلاعرسانی عمومی آشنا شدم و بعد از اینکه منابع سایر رشتهها را مطالعه کردم، متوجه شدم که علاقهمند به صحیفه سجادیه و مناجات با امام سجاد(ع) هستم.
وی با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار در این دوره از مسابقات شرکت کردم، افزود: بهخاطر مضامینی که در این دعاها بیان شده بود و شیوه دعا کردن را به من میآموخت، تصمیم گرفتم در این رشته شرکت کنم.
گلی درباره سطح برگزاری مسابقات گفت: سطح مسابقات بالاتر از حد تصور من بود و تمام شرکتکنندگان از فرهیختگان جامعه بودند و در سطوح والای حوزه و دانشگاه بودند و این افتخار است که در چنین عرصه تنگاتنگی به رقابت میپردازم.
این شرکتکننده مسابقات سراسری قرآن درباره نحوه آشنایی خود با صحیفه سجادیه بیان کرد: پس از آشنایی با فرازهایی از ادعیههای صحیفه سجادیه، نسبت به حضور پیدا کردن در این عرصه علاقهمند شدم، اما این توفیق برای من حاصل نشده بود و به یمن این دوره از مسابقات، توانستم از برکت مأنوس شدن با صحیفه سجادیه بهره ببرم.
گلی صحیفه سجادیه را کتابی کمتر شناخته شده دانست و گفت: در عرصه تبلیغات عمومی، صحیفه سجادیه مهجور مانده است و میتوانیم زمینه انس با صحیفه سجادیه را در مجامع عمومی، گردهماییها و مساجد شروع کنیم، بهطور مثال، میتوانیم بعد از نماز در مسجد به جای خواندن تعقیبات نماز، فرازهایی از این ادعیه را بخوانیم تا بتوانیم در تبلیغ این معارف موفق باشیم.
وی درباره هیئت داوران اظهار کرد: با یکی از داوران در مرحله مقدماتی کشوری، بهصورت مجازی و تصویری آشنا شدم. داورها از بهترینهای کشور هستند و موضوعات را بهصورت تخصصی داوری میکنند، بهعنوان مثال در بخش فن بیان استاد متخصص در این زمینه به قضاوت میپردازد.
این شرکتکننده مسابقات سراسری قرآن حضور مردم و تماشاگران در مکان مسابقات را باعث دلگرمی دانست و یادآور شد: وقتی استقبال جامعه را از این معارف میبینم، احساس میکنم که شاید یک رسالت عمومی را با شرکت در این مسابقه انجام میدهم؛ امیدوارم روزی برسد که معارف صحیفه سجادیه در مقیاس فراگیرتر و همه شمولتری در جامعه رواج پیدا کند.
انتهای پیام