به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، سیدمحمدموسی کاظمی، رئیس اداره مهمانسرای حرم بانوی کرامت در سخنانی با اشاره به اطعام و پذیرایی از زائران در دهه اول محرم اظهار کرد: روزانه در حدود دو هزار بسته صبحانه در ویژهبرنامه «بفرمایید روضه» بین شرکتکنندگان در این محفل عزاداری توزیع شده و در مجموع از ابتدای محرم تا روز شهادت امام سجاد(ع) ۲۲ هزار صبحانه توزیع شده است.
وی افزود: ۲۵۰ نفر از بانوان خادمه اختصاصی مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت عهدهدار بستهبندی، آمادهسازی و توزیع صبحانه از ابتدای محرم به مدت ۱۲ روز بودند. روز تاسوعا نیز مجموعاً شش هزار غذای گرم در مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت در میان زائران توزیع شده است.
رئیس اداره مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت تأکید کرد: در روز عاشورا هم با توجه به حجم جمعیت زائران، ۱۲ هزار غذای گرم میان زائران توزیع شده است که در این میان پنج هزار از این غذا توسط بانیان و هفت هزار نیز توسط مهمانسرا تهیه شده است.
انتهای پیام