کد خبر: 4221047
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۰
در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

گردهمایی علمی «دولت تراز انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود

چهارمین گردهمایی علمی از سلسله گردهمایی‌های اصحاب علوم انسانی و اجتماعی در یادبود شهدای پرواز اردیبهشت با عنوان «دولت تراز انقلاب اسلامی» در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

گردهمایی علمی دولت تراز انقلاب اسلامیبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سیدرضا حسینی، معاون پژوهش، آموزش و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه طی سخنانی بیان کرد: چهارمین گردهمایی علمی از سلسله گردهمایی‌های اصحاب علوم انسانی و اجتماعی در یادبود شهدای پرواز اردیبهشت با عنوان «دولت تراز انقلاب اسلامی» در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: علی فتحی، دانشیار قرآن‌پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «حکمرانی قرآنی و مؤلفه تاب‌آوری»، حسین هوشمند، دانشیار حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «شهید رئیسی و رئیس‌جمهور طراز انقلاب اسلامی» و علی آقاجانی، استادیار علوم سیاسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «ترابط مردم‌داری و مردم‌سالاری دینی(با نگاهی به سلوک سیاسی سیدابراهیم رئیسی)» به ارائه مطلب می‌پردازند.

حسینی ادامه داد: همچنین حمزه معلی، دبیر مجمع عالی اقتصاد مقاومتی با موضوع «خدمات اقتصادی شهید رئیسی»، حسن خیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با موضوع «شهید رئیسی و آرمان‌های محقق» و عباس شفیعی، دانشیار مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با موضوع «رهبری امام خمینی(ره) بسترساز شخصیت شهید رئیسی» با دبیری مهدی نصیری، استادیار جامعه‌شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سخنرانی می‌کنند.

معاون پژوهش، آموزش و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تصریح کرد: این گردهمایی چهارشنبه، 23 خردادماه از ساعت 10 در قم، پردیسان، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق آدرس  https://skyroom.online/ch/rihu/meeting2 به‌صورت مجازی در این گردهمایی شرکت کنند.

انتهای پیام
captcha