به گزارش ایکنا از قم، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حیدری، مسئول ستاد اجرایی قرارگاه اوقات فراغت استان قم در نشست خبری برنامههای اوقات فراغت 1403 که امروز 20 خردادماه برگزار شد، گفت: امسال قرارگاه اوقات فراغت ویژه تابستان به ریاست معاون فرهنگی اجتماعی استانداری تشکیل شد و تاکنون بیش از 10 جلسه با حضور معاون فرهنگی اجتماعی استانداری و مدیران کل دستگاههای مرتبط برگزار شده است.
وی با بیان اینکه امسال اتفاقات خوبی را برای اوقات فراغت رقم زدهایم، افزود: اجرای اردو برای حدود 40 هزار نفر از جمله برنامههای ما در تابستان امسال است.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم با بیان اینکه امسال تمام دستگاه ها ذیل قرارگاه اوقات فراغت فعالیت میکنند، تصریح کرد: همه برنامهها و طرحها در قرارگاه تعیین تکلیف میشود و یک تصمیم واحد گرفته میشود.
وی ادامه داد: همه دستگاهها موظف هستند که فعالیتها را حول محور و رویکردهای مشخص شده در اوقات فراغت انجام دهند تا به این طریق جذب حداکثری نوجوانان و جوانان را داشته باشیم ضمن اینکه جلوی اتلاف منابع بیتالمال نیز گرفته می.شود.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم ادامه داد: طرح استعدادیابی مهنا یکی از برنامههای محوری ما در سالجاری است که نهادها و ارگانهای مختلف در آن مشارکت دارند ضمن آنکه در این برنامه پیوند مسجد و محله نیز به شکل مشهودی محقق میشود.
مسئول ستاد اجرایی قرارگاه اوقات فراغت استان قم با بیان اینکه سال گذشته موفق به برگزاری اردو برای 10 هزار نفر بودیم و امسال این میزان به 40 هزار نفر افزایش پیدا میکند، گفت: ما معتقدیم هر برنامهای باید هدفمند بوده و دارای سناریوی تربیتی باشد از جمله اردوهای تربیتی.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم با بیان اینکه برگزاری برنامه های زیارتی ویژه اربعین برای 10هزار نفر و نیز برگزاری اردوی مشهد مقدس برای 6هزار نفر از دیگر برنامههای امسال است گفت: این کار با حمایتهای موسسه و کانون فرهنگی هنری حضرت خدیجه(س) برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از پراکنده کاری در عرصه اوقات فراغت برروی چند محور کلیدی تمرکز داشتهایم، گفت: این محورها شامل 4 محور هستههای مقاوم تربیت محور بود که با تحقیقات صورت گرفته کتاب بینهایت استاد محمدحسن وکیلی از محصولات آستان قدس رضوی است به عنوان منبع انتخاب شد.
حیدری با بیان اینکه بیش از 600 مرکز شامل کانونهای مساجد، بسیج، جهاد دانشگاهی، آموزش و پرورش ، سازمان تبلیغات و غیره در این قرارگاه مشغول فعالیت هستند، گفت: ما به دنبال تجمیع ظرفیت.ها و بهرهبرداری حداکثری از این مجموعهها هستیم.
مدیرستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به در پیش بودن محرم و صفر در فصل تابستان، هیئت بزرگ نوجوانان با محوریت اداره کل تبلیغات اسلامی را خواهیم داشت که توسط خود نوجوانان اداره خواهد شد.
وی با بیان اینکه در عرصههای هنری نیز به دنبال ارتقای مهارتها هستیم، تصریح کرد: هم از طریق طرح مهنا و هم از طریق برنامه ارگانهایی مثل جهاد دانشگاهی و فنی و حرفهای برای تحقق این مهم گام خواهیم برداشت.
مسئول ستاد اجرایی قرارگاه اوقات فراغت استان قم ابرار کرد: تأکید خاص مقام معظم رهبری بر این است که از طریق برگزاری اردوهای فرهنگی، ورزشی و تربیتی و تفریحی به دنبال تربیت و توانمندی نسل جدید باشیم بر همین اساس از یکم تیرماه اولین اردوی نوجوانان و جوانان برگزار می شود که به دنبال هدفمندی این اردوها در راستای اهداف مشخص شده هستیم و سناریو و طرح مشخصی از سوی کارگروه ویژه اردوها به اجرا در خواهد آمد.
امیرعلی عموزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان قم در پاسخ به پرسش خبرنگار ایکنا مبنی بر چرایی انفعال اداره قرآنی فرهنگ و ارشاد استان قم و سکوت خبری آن، گفت: در سالهای گذشته نیز فعالیت شاخص که پیوست رسانهای داشته باشد، انجام نمیشد اما همانند گذشته، فعالیتهای آموزشی روخوانی، روانخوانی، ترتیل و تفسیر قرآن کریم برگزار میشود.
وی تصریح کرد: حضور در جلسات شورای توسعه قرآنی و حمایت و همکاری با اتحادیه موسسات قرآن کریم استان قم از دیگر محورهای فعالیت قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم است.
انتهای پیام