کد خبر: 4216966
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
رئیس دانشگاه قم:

آیت‌الله رئیسی الگوی بی‌نظیر خدمت جهادی و مخلصانه بود

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی گفت: آیت‌الله رئیسی در طول دوران پرافتخار مدیریت خود، الگویی بی‌سابقه و بی‌نظیر از خدمت جهادی، خستگی‌ناپذیر و مخلصانه به جامعه اسلامی را به نمایش گذاشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قمبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم طی پیامی شهادت رئیس‌جمهور و همراهان ایشان را تسلیت گفت. متن پیام به این شرح است:

«إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُون‏

«مِنَ الْمُؤْمِنینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدیلا» (احزاب، ۲۳)

خبر شهادت مظلومانه رئیس‌جمهور خدوم و محبوب جمهوری اسلامی، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان گرانقدر او، دل‌های همه ایرانیان و مظلومان عالم را داغدار کرد. اینجانب به‌عنوان عضوی کوچک از جامعه دانشگاهی کشور و از سوی خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه بین‌المللی قم، این مصیبت بزرگ و جانکاه را به محضر امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت ایران و همه دلدادگان انقلاب اسلامی در سراسر جهان، تسلیت می‌گویم.

آیت‌الله رئیسی در طول دوران پرافتخار مدیریت خود، الگویی بی‌سابقه و بی‌نظیر از خدمت جهادی، خستگی‌ناپذیر و مخلصانه به جامعه اسلامی را به نمایش گذاشت. بدون شک، شهادت او عاملی برای ماندگار شدن این الگوی مدیریتی در جامعه اسلامی خواهد بود. یادش همواره در ذهن و ضمیر یکایک ایرانیان گرامی خواهد بود و امیدوارم که راهش و مرامش نیز پر رهرو باشد؛ و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

احمدحسین شریفی

رئیس دانشگاه قم»

انتهای پیام
captcha