کد خبر: 4149198
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۶
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم:

جایگاه دارالقرآن در مسیر جهاد تبیین مشخص شود

حجت‌الاسلام والمسلمین تقی‌‌زاده گفت: باید جایگاه دارالقرآن‌الکریم با ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که با تعداد زیادی متربی و مخاطب و نیز خوش‌نامی که در برنامه‌های آموزشی دارد، در کنار امر مهم جهاد تبیین، مشخص شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی تقی‌‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریمبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین علی تقی‌‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در نشست‌ آموزشی و راهبردی سازمان دارالقرآن الکریم با محوریت مردمی‌شدن فعالیت‌های قرآنی که شامگاه ۳۰ خردادماه در مجتمع یاوران مهدی قم با حضور ۱۴۰ نفر از مدیران و کارشناسان قرآنی سراسر کشور برگزار شد، بیان کرد: دغدغه‌ای در جلسه با معاونان و مدیران سازمان دارالقرآن مطرح شد مبنی بر اینکه که حاصل گفت‌وگو با مدیران قرآنی در این قبیل نشست‌ها به حاضران منتقل شود؛ اما با تأمل در فرآیند برگزاری این نشست، متوجه شدیم سودی در این امر نیست. لذا، تدبیری انجام و با تماسی که با تک تک حاضران این جمع گرفته شد، فرآیند جلسه به سمت طرح مسائل و دغدغه‌هایی رفت که مدیران قرآنی در میدان احساس کردند.

وی گفت: وضعیت رابطان و کارشناسان رصد و حجم مطلوبی از مباحث و دغدغه‌های میدانی حاضران جمع‌بندی شد که طی نشستی که ۳۱ خردادماه انجام می‌شود، با دسته‌بندی از چالش‌ها و دغدغه‌ها، مباحثه انجام و راهکار ارائه می‌شود.

تقی‌زاده با اشاره به تأکید رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در رابطه با امر جهاد تبیین اظهار کرد: ما باید دو مسئله را با هم درنظر داشته باشم، موضوع اول نیاز جدی امروز یعنی همان جهاد تبیین است، همان‌طور که مقام معظم رهبری به‌طور روشن این تحلیل را نسبت به وضعیت امروز ما دارند که موضوع، مسئله خطای محاسباتی و اغوایی است که ابلیس با فرآیند رسانه و در اختیار گرفتن افکار عمومی در حال پیشبرد آن است؛ اما قسمت دیگر مسئله، واقعیتی به نام دارالقرآن کشور است که دارای فعالیت‌هایی از قبل، ظرفیت‌ها، مزیت‌ها و روندهایی است و باید مشخص کنیم این دو قسمت چگونه باید با هم ارتباط بگیرند.

وی تأکید کرد: ما نباید اقدامات و کارهای موجود را رها کرده و تنها در رابطه با جهاد تبیین صحبت کنیم، لذا باید جایگاه دارالقرآن‌الکریم با ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که با تعداد زیادی متربی و مخاطب و نیز خوش‌نامی که در برنامه‌های آموزشی دارد، در کنار امر مهم جهاد تبیین، مشخص شود.

رئیس دارالقرآن الکریم با بیان اینکه ما باید لوازم برنامه‌ای و طراحی جهاد تبیین در میدان را نیز فراهم کنیم تا این امر مفید واقع شود، گفت: در غیر این صورت و صرف دغدغه‌سازی، با خطر از دست دادن ظرفیت‌های کنونی نیز مواجه هستیم؛ زیرا منهای جهاد تبیین، اقداماتی که در دارالقرآن به‌عنوان یک نهاد تخصصی قرآنی انجام می‌شود، گام‌های مهمی در فضای قرآنی کشور به‌شمار می‌رود.

وی در پایان گفت: به نظر می‌رسد در این راستا اگر خود قرآن را به میدان آورده و مانند بسیاری از فعالیت‌های قرآنی که تنها برای مقدمه‌چینی ورود افراد به قرآن و مسائل حاشیه‌ای است، نباشد، حجم بزرگی از بار این مسئله برداشته خواهد شد؛ به همین دلیل محوریت اصلی برنامه‌های دارالقرآن الکریم مباحث تدبر در قرآن است.

انتهای پیام
captcha