اعلام آمادگی جهاددانشگاهی قم در عرصه خدمت‌رسانی به نابینایان
کد خبر: 3997358
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۹

اعلام آمادگی جهاددانشگاهی قم در عرصه خدمت‌رسانی به نابینایان

در راستای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی طی نشستی با حضور سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد قم و مدیر مؤسسه نابینایان جلوه امید این استان، ظرفیت‌های همکاری برای خدمت‌رسانی به نابینایان استان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایکنا از قم، علی حسینی، سرپرست معاونت آموزش جهاددانشگاهی قم در نشستی که 22 شهریورماه در دفتر معاونت آموزش جهاددانشگاهی قم برگزار شد با اشاره به آمادگی همکاری جهاددانشگاهی در توانمندسازی جامعه هدف مؤسسه نابینایان جلوه امید استان قم، گفت: با توجه به دوره‌های کاربردی و پکیج‌های متنوع و کاربردی طراحی شده در جهاددانشگاهی امکان بهره‌مندی اعضای این مؤسسه با عقد تفاهم‌نامه وجود دارد.

وی افزود: با توجه به برنامه‌های متنوعی که در حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی قم برگزار می‌شود امکان استفاده اعضای مؤسسه نیز از این برنامه‌ها وجود دارد و این ظرفیت را می‌توانیم با مؤسسه به اشتراک بگذاریم.

حسینی ادامه داد: همچنین علاوه بر توانمندی‌های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش‌های مهارتی، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار رفاه اجتماعی از سوی جهاددانشگاهی در 31 استان در حال اجرا و پیگیری است و این ظرفیت در خصوص فعالیت‌های مشترک نیز می‌تواند جهت همکاری با مؤسسه مدنظر قرار بگیرد.

یاسر شریفی، مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در استان قم نیز در این نشست، گفت: در خصوص جامعه هدف مؤسسه نابینایان جلوه امید باید ارزیابی دقیقی از مهارت‌های اعضا انجام شود تا مهارت‌های کوتاه‌مدت، کاربردی و اشتغال‌زا برای این افراد در نظر گرفته شود و زمینه همکاری در حوزه توانمندسازی اقتصادی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های شغل‌محور ویژه اعضای این مؤسسه طراحی و اجرا شود.

باقری، مدیر مؤسسه جلوه امید استان قم نیز در سخنانی گفت: تاکنون بی‌مهری‌های زیادی در حق این مؤسسه و اعضای آن صورت گرفته و این قشر جامعه مورد بی‌توجهی مسئولان قرار گرفته‌اند و با توجه به توانمندی‌هایی که قشر نابینایان دارند می‌توانند دستاوردها و فرصت‌های مناسبی برای خود و خانواده‌شان ایجاد کنند.

وی افزود: آگاه‌سازی مسئولان، مردم و ارگان‌های دولتی از توانمندی‌ها و نیازهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نابینایان و کم‌بینایان استان قم و ارائه خدمات فرهنگی توانمندسازی و مددکاری و مشاوره‌ای به جامعه هدف از جمله مأموریت‌ها و فعالیت‌های این مؤسسه است.

باقری در پایان بیان کرد: با توجه به اینکه این قشر جامعه از نظر معیشتی مشکلاتی دارند نیازمند مهارت‌آموزی و توانمندسازی آنان هستیم و بسیار علاقه‌مندیم با توجه به پیشینه جهاد‌دانشگاهی قم در حوزه آموزش و توانمندسازی از این ظرفیت ارزشمند در استان استفاده کنیم.

انتهای پیام
captcha