مراقب گمراهی بعد از شناخت حق باشیم
کد خبر: 4077396
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۳

مراقب گمراهی بعد از شناخت حق باشیم

حجت‌الاسلام سعیدی آریا، سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه ترجیح باطل بر حق در واقعه کربلا مصادیق بسیار دارد، گفت: افرادی بودند که باطل را به درستی می‌شناختند و شناخت کاملی هم از حق داشتند اما در زمان انتخاب به سمت باطل رفتند که ابوجهل نمونه بارز این مصداق است.

حجت‌الاسلام و المسلمین سعیدی آریا، سخنران حرم بانوی کرامتبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی آریا، سخنران حرم بانوی کرامت شامگاه 19 مردادماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت گفت: رسول گرامی اسلام از شرک اصغر برای امت خود هراس داشتند که معنای شرک اصغر بر اساس روایات داشتن ریا در اعمال است.

وی ادامه داد: خلوص در اعمال جایگاهی در نزد خداوند دارد که غیرقابل وصف است و درجات و پاداشی از سوی خداوند اعطا می‌شود که تناسبی با عمل ندارد چراکه گرچه عمل کوچک بوده اما در نهایت خلوص از سوی شخص صورت گرفته است. کار غیرخدایی در حقیقت اسراف بر نفس است و نمی‌توان از خداوند پاداشی را مطالبه کرد در حالی‌که اگر کسی یک کار خوب را مخلصانه انجام بدهد خداوند ده برابر پاداش می‌دهد.

سخنران حرم بانوی کرامت اضافه کرد: خروجی نگاه سطحی به دین و برداشت‌های سلیقه‌ای از آیات قرآن امثال داعش و وهابیت است چرا که قرآن بدون اهل بیت(ع) چیزی جز انحراف از دین و مقابله و جنگ با ائمه معصومین(ع) نیست.

سعیدی آریا بیان کرد: رسول گرامی اسلام از عدم درست فکر کردن و تدبیر نامناسب بالاخص در امور اقتصادی امت خود نگران بودند و همواره در این خصوص دغدغه داشتند.

وی با اشاره به اینکه عدم برنامه‌ریزی درست در امور اقتصادی باعث می‌شود انسان در معیشت خود دچار مشکل شود حتی اگر درآمد زیادی هم داشته باشد، گفت: گمراهی بعد از شناخت حق و ترجیح باطل بر حق از دیگر نگرانی‌های رسول گرامی اسلام بود که این مسئله در واقعه کربلا مصادیق زیادی دارد. انسان‌های بسیاری بودند هم باطل را به درستی می‌شناختند و هم شناخت کاملی به حق داشتند اما در زمان انتخاب به سمت باطل رفتند که ابوجهل نمونه بارز این مصداق است.

سعیدی آریا ابراز کرد: در انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس هم عده‌ای زحمات بسیاری کشیدند اما در فتنه‌ها نتوانستند حق را به درستی تشخیص بدهند و با بی‌بصیرتی به دامن دشمنان افتادند. رسول گرامی اسلام همواره هراس داشتند امت اسلام گرفتار شهوت‌رانی و شکم‌پرستی شوند و همواره خوف این داشتند که شهوت و شکم اولویت انسان‌ها در امور زندگی باشد و انسان‌ها به سمت شئونات حیوانی تمایل پیدا کنند.

کارشناس مذهبی آستان مقدس حضرت معصومه(س) در پایان یادآور شد: تمسک و تقلید از فرهنگ غربی که فرهنگ مادی‌گرایی و شهوت‌پرستی است نتیجه‌ای جز انحراف ندارد و باعث می‌شود انسان در دامن وسوسه‌ای شیطان گرفتار شود.

انتهای پیام
captcha