اهمیت توبه و استمرار ارتباط با دستگاه امام حسین(ع)
کد خبر: 4076175
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱

اهمیت توبه و استمرار ارتباط با دستگاه امام حسین(ع)

سخنران هیئت خادم‌الرضا(ع) با اشاره به اینکه اگر گناهی مرتکب شدیم سریعاً اظهار پشیمانی و توبه کنیم، گفت: دلی که گناه برای آن عادی شده است دیگر حتی اگر ناله امام حسین(ع) در کربلا را هم ببیند، تکان نمی‌خورد؛ لازم است اتصال خود با دستگاه امام حسین(ع) را حتی بعد از ایام محرم و صفر همچنان ادامه دهیم.

حجت‌الاسلام هادی الیاسیبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام هادی الیاسی، سخنران هیئت خادم‌الرضا(ع)، 14 مردادماه در مراسم عزاداری شب هشتم محرم هیئت خادم‌الرضا(ع) که در ورزشگاه شهید حیدریان قم برگزار شد، گفت: برخی از افرادی که با امام حسین(ع) آمده بودند در میانه راه از ایشان جدا شدند؛ هرچند که حضور در عزاداری‌های حسینی جای شکر دارد، اما نباید به این چند روز آمدن به هیئت دلمان را خوش کنیم؛ شیطان برای گمراهی ما نقشه‌ها دارد.

وی افزود: بنا بر روایات، مؤمن همیشه نگران عاقبت کارهای خود است؛ دنیا یک میدان بزرگ مسابقه است، در کوفه 18 هزار نفر شور و هیجان همراهی با امام حسین(ع) را داشتند. اما آن شور و هیجان کجا رفت؟ چه کنیم که این شور و هیجان حسینی(ع) را از دست ندهیم. نگران بودن برای عاقبت‌بخیری امر مهمی است.

سخنران هیئت خادم‌الرضا(ع) ضحاک بن عبدالله را یکی از افرادی دانست که امام حسین(ع) را تنها گذاشت و گفت: او در روز عاشورا نزد امام حسین(ع) آمد و از ایشان پرسید اگر من در راه شما کشته شوم شما زنده می‌مانید؟ امام حسین(ع) در پاسخ به او فرمود من دیشب گفتم که فردا هر کس در این میدان بماند به شهادت خواهد رسید و خود من هم کشته می‌شوم. آن گاه ضحاک گفت پس به من اجازه می‌دهید بروم؟ امام فرمود: برو. اما همین ضحاک بن عبدالله بعدها از این رفتن خود اظهار پشیمانی کرد.

وی با اشاره به اینکه اگر تقوا نداشته باشیم بالاخره شیطان با حربه‌های مختلفی در وجود ما نفوذ می‌کند، افزود: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید بهترین توبه این است که اصلاً گناه نکنیم و اگر گناهی مرتکب شدیم سریعاً اظهار پشیمانی و توبه کنیم. معلوم نیست اجل به ما فرصت توبه را بدهد یا ندهد.

این استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه دلی که گناه برای آن عادی شده است دیگر حتی اگر ناله امام حسین(ع) در کربلا را هم ببیند، تکان نمی‌خورد، اظهار کرد: لازم است اتصال خود با دستگاه امام حسین(ع) را حتی بعد از ایام محرم و صفر همچنان ادامه دهیم. قرآن کریم می‌فرماید بعضی سنگ‌ها از خوف خدا فرو می‌ریزند؛ پس چگونه است که دل حرمله ملعون در روز عاشورا حتی با ناله‌های امام حسین(ع) فرو نریخت؟

وی با تأکید بر لزوم پاسداری از اتصال به محافل دینی بیان کرد: اگر می‌خواهیم اتصال ما با اهل بیت(ع) در آخرت حفظ شود باید در همین دنیا این اتصال را حفظ کنیم.

سخنران هیئت مذهبی خادم‌الرضا(ع) با اشاره به شدت مظلومیت امام حسین(ع) در واقعه عاشورا، گفت: پیغمبر اکرم(ع) فرمود هر درختی یک میوه‌ای دارد و میوه دل انسان فرزندش است؛ در روز عاشورا میوه‌های دل امام حسین(ع) یعنی حضرت علی‌اصغر و حضرت علی‌اکبر(ع) را جلوی چشمانش شهید کردند.

وی یادآور شد: امام حسین(ع) در روز عاشورا بدن یارانش را به نزدیک خیمه‌ها می‌کشید، اما نتوانست بدن حضرت علی‌اکبر(ع) را بیاورد؛ زیرا دشمنان اهل بیت(ع) بدن مطهر آن حضرت را قطعه قطعه کرده بودند؛ به همین دلیل از جوانان بنی‌هاشم خواست تا پیکر او را بیاورند.

انتهای پیام
captcha