حضور پرسنل مرد در بخش زنان و زایمان بیمارستان‌های قم تکذیب شد
کد خبر: 3836123
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۱

حضور پرسنل مرد در بخش زنان و زایمان بیمارستان‌های قم تکذیب شد

گروه اجتماعی ــ رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پاسخ به سؤال ایکنا در مورد حضور پرسنل مرد در بخش زنان و زایمان برخی بیمارستان‌های قم این موضوع را به شدت تکذیب کرد.

حضور پرسنل مرد در بخش زنان و زایمان بیمارستان‌های قم تکذیب شدبه گزارش ایکنا از قم، ابوالفضل ایرانی‌خواه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم شب گذشته، 27 مردادماه در حاشیه همایش تجلیل از خبرنگاران برتر حوزه سلامت که در پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم، برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا مبنی بر اینکه «اخیراً شایع شده که در برخی از بیمارستان‌های قم، پرسنل مرد بیمارستان در بخش زنان و زایمان رفت‌وآمد دارند» این امر را به شدت تکذیب کرد و افزود: چنین مسئله‌ای به هیچ وجه در بیمارستان‌های قم صحت ندارد.
 
وی تأکید کرد: تنها یکی دو نفر از پزشکان مرد متخصص زنان و زایمان که سال‌هاست در این عرصه فعالیت دارند اقدام به زایمان به روش سزارین می‌کنند.
 
ایرانی‌خواه همچنین در همایش تجلیل از خبرنگاران در پردیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در راستای رسالت سنگینی که درحوزه سلامت بر دوش ما و همکارانمان در استان قم است، خبرنگاران همیشه با ما در ارتباط بودند و درخواست، نیازها، انتظارات و انتقادات مردم را به سمع و نظر ما رساندند و این باور قلبی ماست که اگر همکاری خبرنگاران و قلم آن‌ها در عرصه سلامت همیار ما نباشد، قطعا ما رسالت خود را نمی توانیم به خوبی انجام دهیم.
 
وی افزود: همه مسئولان و دست اندرکاران حوزه سلامت و پزشکی در استان قم، و در واقع همه همکاران ما، هیچ هدفی جز خدمت رسانی به مردم و کسب رضای الهی در این راه ندارند، از اصحاب بزرگ رسانه نیز فراتر از اطلاع‌رسانی و بازتاب نظر مردم به مسئولان این حوزه، انتظار می‌رود تا در موضوع ارتباط تنگاتنگ در سیاست گذاری‌ها و بهبود شاخص‌های سلامت مردم، نقش موثرتری را ایفا کنند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: برداشت و باور ما این است که امروزه بیش از آنچه که به بیمارستان، دارو، درمان و تجهیزات پزشکی نیاز داشته باشیم، به افزایش دانش مردم در حوزه سلامت و بهداشت احتیاج داریم و در تحقق این امر، خبرنگاران و اصحاب رسانه نقش بسیار مؤثری دارند.
 
وی ادامه داد: تحقق باور مردم به شاخص های سلامت و افزایش دانش مردم در این زمینه از مسائل مهم و ضروری است که ما به آن نیاز داریم و به گفته وزیر بهداشت، ما دوست داریم که هرخانواده، خودش یک پایگاه سلامت و بهداشتی باشد.
 
ایرانی‌خواه اظهار کرد: مسائلی همچون باورهای مردم به پزشک، شیوه و سبک تغذیه و زندگی آن‌ها، باید دچار تحول و دگرگونی شود؛ چرا که کشور ما از نظر پایگاه‌های بهداشتی، بیمارستان و تجهیزات به حد مطلوبی رسیده و به نوعی مجهز شده‌است اما متاسفانه در مسائلی همچون شاخص‌های سبک مناسب تغذیه و... دچار کمبود هستیم.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: اینکه یک فرد، تشخیص دهد چه زمانی باید به پزشک متخصص رجوع کند، چه شیوه‌ای را برای سبک فعالیت‌ها و تغذیه خود پیش گیرد از مسائل مهم و اساسی است که همکاری اصحاب رسانه را در اطلاع‌رسانی در این امر می‌طلبد.
 
اهتمام بیشتر به نظام ارجاع
وی افزود: ما به دنبال آن هستیم تا نظام ارجاع را در کشور تکمیل کرده و تحقق ببخشیم، نظام ارجاع این گونه است که بسیاری از مردمی که خودشان فکر می‌کنند که بیمار هستند و نیاز به خدمات تخصصی و فوق تخصصی دارند، با مراجعه به مراکز درمانی ارجاعی که خدمات بنیادی و نهادی ارائه می‌کنند نیز، می‌توانند  نیاز خود را مرتفع کنند.

ایرانی‌خواه اظهار کرد: امیدواریم که با همکاری و همیاری اصحاب رسانه و مسئولان حوزه سلامت، این امر مهم تحقق بخشد و خبرنگاران با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در زمینه تغییر باورهای مردم در حوزه سلامت همچون گذشته با ما همکاری کنند.
انتهای پیام
captcha