حضور ۱۰ هزار شرکت‌کننده در پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت
کد خبر: 3836108
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰

حضور ۱۰ هزار شرکت‌کننده در پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با اشاره به اینکه پانزدهیمن جشنواره قرآن و عترت امسال ۱۰ هزار شرکت‌کننده داشت، اظهار کرد: اختتامیه این جشنواره پس از محرم و صفر در استان قم با حضور برگزیدگان در بخش‌های مختلف برگزار می‌شود.

حضور 10 هزار شرکت‌کننده در پانزدهمین جشنواره قرآن و عترتبه گزارش ایکنا از قم، محمد‌حسن نادری، رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان قم امروز، 28 مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به پذیرش دانشجو در مهرماه 98 بیان کرد: در 6 مرکز دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی ظرفیت پذیرش حدود 3 هزار و 995 نفر است، که حدود 40 درصد به شاغلان، 60 درصد به سهیمه آزاد تعلق دارد، 57 کد رشته محل نیز دارد که 61 درصد آن کاردانی و 39 درصد کارشناسی اختصاص پیدا می‌کند.

وی افزود: 54 رشته اصلی و سه رشته متشرک در مرکز وجود دارد زیرا هر مرکز با مأموریت خاصی تأسیس شده‌است، مرکز علمی کاربردی بر اساس توانمندازی دانشجو می‌پذیرد و لذا مراکز به صورت همزمان یک رشته را آموزش نمی‌دهند.

نادری بیان کرد: 4 گروه اصلی در دانشگاه داریم که 39 درصد مدیریت، 14 درصد صنعت، 39 درصد فرهنگ و هنر و 8 درصد کشاورزی اختصاص دارد که متناسب با اشتغال تناسب است،  5 رشته برای اولین بار در این دانشگاه اجرا می‌کنیم برای مثال کاردانی حرفه‌ای خبرنگاری، بازرگانی مشاوره حقوقی اصناف و کارشناسی حرفه‌ای هنرهای دیجیتال با گرایش گرافیک متحرک از جمله این رشته‌های جدید است.

وی ادامه داد: سمت و سوی دانشگاه به سمت نیازهای روز انسان و فردای جامعه تعبیه شده‌ است، حدود 20 درصد افزایش رشته محل‌ها را نسبت به مهرماه 97 داشتیم که تناسب رشته‌ها و رشد رعایت شده است و از رشد غیرمعمول جلوگیری کردیم.

نادری گفت: دو مرکز خصوصی برای اولین در استان دانشجو می‌پذیرد که کاملاً مطابق با سیاست‌های دانشگاه و اصل 44 قانون اساسی است که بخش خصوصی باید در توسعه کشور کمک کند و بنابراین در راستای توسعه آموزش این دانشگاه دانشجو می‌پذیرد و فعالیت‌های عملی دانشجویان نیز می‌تواند این توسعه را محقق کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی ـ کاربردی آماده رفع نیاز تربیت نیروی مهارتی از طریق اجرای دوره‌‌های کوتاه و مقطع‌دار است، افزود: دانشگاه علمی ـ کاربردی در راستای اعطای مجوز به مراکز خصوصی و توانمندسازی دانشحویان، مرکز خصوصی که فقط برای آموزش باشد مجوز نمی‌دهیم بلکه مرکزی که علاوه بر آموزش زمینه اشتغال را فراهم می‌کند مجوز می‌دهیم، هر بخش اقتصادی استان که توانمند تشخیص داده شود می‌تواند درخواست بدهد و مجوز مرکز خصوصی را دریافت کند.

نادری ادامه داد: یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های لازم که درخواستی را برای ایجاد مرکز علمی ـ کاربردی بپذیریم داشتن محیط کار است، باید محیط واقعی کار برای دانشجو فراهم کنند تا درس‌های عملی و کاربردی را تجربه کند.

رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی استان با اشاره به اینکه گردشگری مذهبی آینده اقتصاد استان پیش بینی شده‌است، گفت: برگزاری 5 نمایشگاه توسعه اشتغال و کارآفرینی، ایجاد دو استارتاپ گردشگری و سوهان، برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی که سال گذشته حدود 14 هزار نفر شرکت کرده بودند، از جمله گام‌های بعدی دانشگاه علمی ـ کاربردی است.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی سطح بندی مراکز علمی کاربردی کشور را آغاز کرده و دو مرکز  به این واسطه ارتقا پیدا کردند و این نویدبخش ارتقای کیفیت مراکز است؛ ایده اصلی این فعالیت این است که متقاضیانی که می‌خواهند وارد دانشگاه شوند سطح کیفی مرکز را مطلع شوند.

نادری بیان کرد: در حوزه اجتماعی و ایجاد فضای دانشجویی برای دانشجویان فعالیت‌های خوبی انجام شد، برای مثال در پنجمین المپیاد ورزشی با 17 رشته در عرصه رقابت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با 28 مدال رتبه پنجم را کسب کردیم.

کلینیک مشاوره شغلی دانشجویان

وی ادامه داد: دانشجویان خواهر این دانشگاه در صحنه‌های ورزشی مطابق با شئونات اسلامی حاضر شدند، همچنین در ایجاد فضای دانشگاهی کلینیک مشاوره شغلی دانشجویان را برپا کردیم و در این صورت دانشجویان ایده‌های شغلی خود ر ا به این مرکز اعلام می‌کنند و خدماتی برای انجام این کار به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

نادری گفت: مسئله محور بودن، شغل محور بودن و متناسب با ظرفیت‌های استان از جمله ویژگی‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی است، دانشجویان عموماً بومی هستند و مشکلاتی نظیر خوابگاه ندارد و همچنین شهریه  دانشگاه نسبت به برخی از دانشگاه‌ها نازل‌تر است و پس از فا رغ‌التخصیلی دانشجویان امکان شاغل شدن آن‌ها در دانشگاه وجود دارد.

وی بیان کرد: کلینیک توسعه اشتغال با همکاری پارک علم و فناوری آغاز کردیم و روند به این صورت بود که داتنشحویان در حوزه‌هایی که نیاز به مشاوره اشتغال داشتند تا حد امکان راهنمایی می‌کردند.

نادری در پایان گفت: پانزدهیمن جشنواره قرآن و عترت امسال 10 هزار شرکت‌کننده داشت، اختتامیه این جشنواره پس از محرم و صفر در استان قم با حضور برگزیدگان در بخش‌های مختلف برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

captcha